Webdevelopment

Webdevelopment

Een website is het uithangbord van uw bedrijf, maar naast een mooie website moet deze ook effectief en gebruiksvriendelijk ingezet worden voor een maximale online zichtbaarheid en conversie.

SeeMeOnline bedenkt, creëert, maar verbetert ook websites vanuit een brede kennis en ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep en aansluit bij uw doelstellingen.

Webdevelopment
1. Inventariseren

Samen met u bedenken we een heldere strategie. We inventariseren uw wensen en behoeften en zetten deze om naar een helder en praktisch concept dat aansluit bij uw doelgroep en aanzet tot conversie.

2. Ontwerpen

We werken het concept uit in een goed doordacht grafisch ontwerp met een consistente uitstraling, sfeer en beleving. De verschillende onderdelen van de website krijgen vorm en kleur voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van de website.

3. Realiseren

De website wordt gebouwd volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden en wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. De website wordt qua techniek en functionaliteit geheel zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

4. Opleveren & Lancering

Als de gehele website voorzien is van de juiste relevante content en uitvoerig is getest, kan de website worden gelanceerd. Na lancering is het van belang dat u geen posities in de zoekmachines verliest en daarom monitoren wij de verrichtingen van uw nieuwe website.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SeeMeOnline is gevestigd in Middelburg, de hoofdstad van het prachtige Zeeland. Een inspirerende omgeving en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor creativiteit binnen onze organisatie. Bij SeeMeOnline bent u aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mailadres:
info@seemeonline.nl

Telefoonnummer:
Tel: +31 118 700 273

Adres:
Grenadierweg 13
4338PG Middelburg (Zeeland)