Web Analytics

Web Analytics

Het fundament van online marketing is het meten van resultaten. Met web analytics krijgt u inzicht in het gedrag en de herkomst van uw bezoekers per marketing kanaal. Daarnaast kunt u ook zien waar bezoekers afhaken zodat u verbeteringen kunt doorvoeren aan uw website en online rendement.

Bij het analyseren van uw online resultaten kunt u verschillende variabelen onder de loep nemen, maar door alle cijfers kunt u duizenden nieuwe inzichten krijgen en overspoeld raken met informatie. SeeMeOnline pikt de essentie uit uw online doelstellingen en zorgt voor een duidelijk overzicht in uw marketing initiatieven en resultaten.

Web Analytics
Inventariseren
1. Inventariseren

We inventariseren uw behoeften zodat u de juiste informatie op het juiste moment kunt verkrijgen. Op basis van uw wensen en eisen worden op maat Key Performance Indicators (KPI’s) opgesteld per gebruikersgroep.

Inrichten
2. Inrichten

SeeMeOnline richt uw web analytics omgeving in. Hierdoor kan het gedrag van de bezoekers volledig gemeten worden. U krijgt een groot inzicht in o.a. afhaakmomenten, gedrag van de doelgroepen en herkomst van bezoekers.

Meten en Rapporteren
3. Meten & Rapporteren

Er wordt een periodieke rapportage opgesteld waarin ook verbeterpunten besproken zullen worden. De verbeteringen kunnen betrekking hebben op de website maar ook op de marketing kanalen in verband met het benaderen van de juiste doelgroepen.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SeeMeOnline is gevestigd in Middelburg, de hoofdstad van het prachtige Zeeland. Een inspirerende omgeving en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor creativiteit binnen onze organisatie. Bij SeeMeOnline bent u aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mailadres:
info@seemeonline.nl

Telefoonnummer:
Tel: +31 118 700 273

Adres:
Grenadierweg 13
4338PG Middelburg (Zeeland)