Social Marketing

Social Marketing

Social marketing is meer dan alleen een bericht plaatsen op sociale netwerken als Facebook, Twitter of Linkedin. Het draait om het creëren van ambassadeurs die verbonden zijn door een ervaring/beleving met uw merk. Naast actief posten zijn interactie en respons belangrijke begrippen. Met onze expertise kunnen wij u helpen een gemeenschap te bouwen en tegelijk uw online reputatie te vergroten.

Social Marketing
1. Inventariseren & Strategie bepalen

Aan de hand van diverse onderzoeken bedenken wij een geschikte social marketing strategie welke effectief ingezet kan worden. We inventariseren wensen en behoeften en zetten deze om naar een helder en praktisch concept.

2. Campagne uitvoeren

Creatief doordachte concepten zetten uw doelgroep aan tot actie en zorgen voor merkbeleving. SeeMeOnline brengt concepten efficiënt tot leven en ondersteunt bij het coördineren.

3. Meten & Rapporteren

Met het analyseren van resultaten en vooraf opgestelde doelstellingen geven wij maandelijks inzicht in het bereik dat social media genereert voor uw organisatie. Wij voorzien u van advies op basis van harde cijfers en niet op basis van een onderbuik gevoel.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SeeMeOnline is gevestigd in Middelburg, de hoofdstad van het prachtige Zeeland. Een inspirerende omgeving en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor creativiteit binnen onze organisatie. Bij SeeMeOnline bent u aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mailadres:
info@seemeonline.nl

Telefoonnummer:
Tel: +31 118 700 273

Adres:
Grenadierweg 13
4338PG Middelburg (Zeeland)