E-mail Marketing

E-mail Marketing

E-mail marketing is tegenwoordig een belangrijk instrument om bezoekers naar uw website te krijgen. Het is één van de krachtigste tools om relaties te onderhouden en omzet te verhogen tegen zo laag mogelijke kosten. Aan het versturen van een digitale nieuwsbrief zitten nogal wat haken en ogen. SeeMeOnline kan u helpen bij het optimaliseren van het versturen van uw nieuwsbrief, uw campagnes en verhogen van conversies vanuit de nieuwsbrief.

E-mail Marketing
Inventariseren
1. Inventariseren

Aan de hand van uw marketingdoelstellingen worden uw wensen met betrekking tot bestaande of nieuwe e-mail marketing campagnes geïnventariseerd en wordt uw database onder de loep genomen.

Strategie bepalen
2. Strategie bepalen

Op basis van de inventarisatie wordt een plan van aanpak opgesteld om de doelgroepen zo effectief mogelijk te kunnen benaderen en om maximaal rendement te halen uit e-mailmarketing.

Ontwerpen
3. Ontwerpen

Een succesvolle campagne hangt nauw samen met het grafisch ontwerp, de inhoud en de opbouw. Het is dus belangrijk dat het mogelijk is de layout te kunnen testen en bijsturen voor een optimaal resultaat.

Realiseren
4. Realiseren

Bij het versturen van uw mailings is de invulling van belang, de layout, het verzendmoment en het onderwerp. Daarnaast houden we rekening met belangrijke instrumenten als personaliseren en segmenteren van de database voor een maximaal rendement.

Meten en Rapporteren
5. Meten & Rapporteren

Wij verzamelen relevante gegevens voor u zodat de invloed van wijzigingen continu verder geoptimaliseerd en gemaximaliseerd kan worden. Zo groeit uw mailing mee met de wensen en verwachtingen van de abonnees.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SeeMeOnline is gevestigd in Middelburg, de hoofdstad van het prachtige Zeeland. Een inspirerende omgeving en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor creativiteit binnen onze organisatie. Bij SeeMeOnline bent u aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mailadres:
info@seemeonline.nl

Telefoonnummer:
Tel: +31 118 700 273

Adres:
Grenadierweg 13
4338PG Middelburg (Zeeland)