Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Bij Affiliate Marketing werkt u als adverteerder samen met een groot aantal websites om uw online rendement te verhogen tegen betrekkelijk weinig kosten. Met een succesvolle website en een aantrekkelijke vergoeding voor partners kunt u op tal van affiliates rekenen die relevant en converterend bezoek doorsturen. U zult zich moeten mengen in lastige vraagstukken en onderhandelingen met affiliates. Het is daarom verstandig om een gedegen strategie te bepalen. SeeMeOnline kan advies geven, strategisch meedenken en operationeel alle activiteiten begeleiden om samen met u zoveel mogelijk winst te behalen voor uw onderneming tegen de laagst mogelijke kosten.

Affiliate Marketing
Analyseren en Strategie bepalen
1. Analyseren & Strategie bepalen

Affiliate Marketing kan een interessant promotie kanaal zijn, maar u moet wel over een gedegen plan van aanpak beschikken. SeeMeOnline denkt met u mee voor een optimale zichtbaarheid aan de hand van uw doelstellingen.

Campagne opzetten en Optimaliseren
2. Campagne opzetten & Optimaliseren

Wij ondersteunen u bij het opzetten van uw campagnes en kunnen u de communicatie met affiliate netwerken en affiliates uit handen nemen. Wij vervaardigen uw promotiemateriaal en evalueren uw campagnes continu.

Meten en Rapporteren
3. Meten & Rapporteren

In een overzichtelijke rapportage brengen we de campagne resultaten in beeld want u wilt natuurlijk weten hoeveel ROI uw campagne oplevert en wat de effecten van de inspanningen zijn.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SeeMeOnline is gevestigd in Middelburg, de hoofdstad van het prachtige Zeeland. Een inspirerende omgeving en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor creativiteit binnen onze organisatie. Bij SeeMeOnline bent u aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mailadres:
info@seemeonline.nl

Telefoonnummer:
Tel: +31 118 700 273

Adres:
Grenadierweg 13
4338PG Middelburg (Zeeland)